Escena

Karol Green portarà «Gaia», dissabte a Sant Fruitós

L'artista presentarà el seu treball de debut publicat aquest mateix juliol

per Redacció, 4 de novembre de 2019 a les 10:19 |
Karol Green | Promocional
El proper dissabte 9 de novembre a les 21.00 hores al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages, Karol Green presentarà Gaia, el seu disc de debut en solitari.

Per Karol Green, aquesta actuació a Sant Fruitós de Bages tindrà un simbolisme especial ja que va ser el poble que els va acollir tant a ella com a la seva família quan varen arribar de Sud-Àfrica ara fa 23 anys.


Karol Green, cantant sud-africana integrada a Catalunya des de fa 23 anys (actualment residint a Sant Celoni), és una artista intrèpida que tot i la seva joventut s'ha anat forjant a sobre l'escenari en els múltiples projectes que ha format part. Va iniciar el seu periple musical als disset anys com a integrant d'una coral de gospel actuant-hi tant de solista com de coreògraf.

Amb grans dots de directora, actualment dirigeix les corals Barcelona Soul Choir, Cor Gospel Sant Celoni i Gospelians de Girona, grup que va formar part de la primera temporada del concurs de TV3 Oh Happy Day.

A més, el seu caràcter participatiu l'ha fet crear la primera jam de gòspel sota el nom de The Gospel Jam que se celebra un cop l'any amb l'objectiu de compartir la passió per aquest estil de música.

Així mateix forma part de l'equip artístic de la Companyia Pels Més Menuts que amb el seu espectacle Black Music Pels Més Menuts han actuat a principals escenaris com ho són el Mercat de Música Viva de Vic, el Temporada Alta, al Black Music Festival o al Teatre Tantarantana de Barcelona.

 

Participació