El BAXI Manresa necessita trencar la mala ratxa contra el Bilbao, l'equip revelació

Els bascos porten quatre victòries en sis partits

El Retabet Bilbao arriba a Manresa amb un bon inici de temporada
El Retabet Bilbao arriba a Manresa amb un bon inici de temporada | A. Arrizabalaga
01 de novembre del 2019
Actualitzat a les 16:11h
Les molèsties físiques continuen fent la guitza a un BAXI Manresa que rebrà el Retabet Bilbao al Nou Congost aquest cap de setmana (dissabte, 18.00h. Dial 53 de Movistar). Luka Mitrovic no ha pogut entrenar durant la setmana per culpa d'uns problemes a l'esquena. El pivot serbi rebrà un tractament intensiu per veure si pot estar disponible. I Guillem Jou continua amb els seus problemes al turmell i també és seriós dubte. 

Aquesta baixes s'afegeixen a la lesió de llarga durada de Yankuba Sima. Burocràticament, Delvidas Dulkys entra al lloc de Jordan Davis. A dia d'avui no hi ha novetats sobre el passaport de l'Azerbadjan de Davis. El plantejament del club manresà no ha variat. Al Nou Congost ho volen resoldre aviat però no hi ha cap data límit. De moment. 

La nota positiva és Frankie Ferrari. El base està cada dia més recuperat de la seva fractura a l'escafoides tot i que encara li manca una mica de ritme. Pedro Martínez espera un jugador que com a mínim estigui a un 95% de les seves capacitats. 

La mala ratxa a la lliga no ha canviat el plantejament d'inici de temporada. Des de bon inici, els manresans donen prioritat a la lliga. Però això no vol dir que llencin la Basketball Champions League. "Que estiguem en una mala situació a l'ACB no vol dir que passem de tot a Europa", diu el preparador de l'equip bagenc.
 

Al BAXI Manresa li venen ara tres jornades que poden marcar molt les properes setmanes a la lliga Endesa (Bilbao, Fuenlabrada i Obradoiro). Martínez mira a un termini més curt i explica que a la pissarra només hi ha el Bilbao i el Turk Telekom. "Només volem jugar un bon partit contra el Bilbao i passi el què passi preparar-nos per enfrontar-nos al Turl Telekom dimecres", comenta el tècnic. 

Durant la setmana, els aficionats del BAXI Manresa han mostrat el seu desànim a través de les xarxes socials. Martínez ho troba "normal". Després de les cinc derrotes seguides a la lliga Endesa malgrat que entremig hi ha hagut dues victòries a la Basketball Champions League. El tècnic del conjunt manresà apel·la per no caure en el desànim tot i el moment complicat que viu el seu equip. Al mateix temps no dubta del recolzament que seguiran mostrant els seguidors. Un suport que Martínez defineix com a "sensacional". 

El Bilbao és la sorpresa agradable d'aquest inici de temporada. Els bascos sumen quatre victòries i entre les seves víctimes s'hi troben Tenerife, València i Baskonia. Martínez no creu que sigui fruit de la casualitat i pensa que si el "i està 4-2 és que està jugant molt bé. Tenen disciplina en atac i saben buscar els seus punts forts. Tenen exteriors que posen bé la pilota a terra. En definitiva, és un equip que fa les coses bé i per això ha guanyat 4 partits i estan en una dinàmica molt bona". Entre els jugadors entrenats per Àlex Mumbrú hi trobem el santpedorenc Rafa Martínez
Arxivat a