Els partits comencen la seva cada cop més típica enganxada de cartells

A Manresa, les principals formacions han sortit el carrer a la mitjanit

Els principals partits han sortit a enganxar cartells
Els principals partits han sortit a enganxar cartells | Partits
01 de novembre del 2019
Actualitzat a les 12:02h

ERC a la plaça Major. Foto: ERC


Primer dia de campanya, Tots Sants i la nit anterior, a partir (teòricament) de les 00.00h, les formacions han sortit a gairebé tots els municipis a enganxar els seus cartells electorals en la cada cop més típica imatge de tret de sortida.
 

Militants del PSC al local de Manresa. Foto: PSC


A Manresa en alguns casos fins i tot s'han atrevit a experimentar... amb nous escenaris. Així, En Comú Podem ha triat la plaça de la Reforma per començar la campanya en comptes de la plaça Catalunya, que havia estat l'engegada habitual en les darreres comtesses. De fet, En Comú Podem ha estat la única força que ha començat la seva campanya lluny del seu local, el d'ICV al carrer Saclosa.
 

Militants d'En Comú i de Podem a la plaça de la Reforma. Foto: ECP


La CUP, en la seva estrena en unes eleccions espanyoles, ha empaperat l'oficina del BBVA i de Movistar del Passeig Pere III i diversos comerços. El PSC ha partit amb el cap ben alt des del seu local de la carretera de Cardona, mentre que Junts per Catalunya ha triat, com gairebé sempre, la plana de l'Om per fer-se la foto d'equip de futbol, i ERC ha fet el mateix a la plaça Major.
 

Junts per Catalunya a la plana de l'Om. Foto: JxManresa


I de Ciutadans, PP o Vox el més calent és a l'aigüera, tot i que compten amb altres eines més enllà dels cartells.
 

Militants de la CUP encartellant el BBVA del passeig. Foto: CUP


I a partir d'ara, vuit dies de campanya (més curta al ser una segona convocatòria electoral), una jornada de reflexió amb el Tsunami Democràtic traient-hi el nas, i un diumenge, el de la setmana que ve, electoral.