Una convocatòria ràpida aplega 200 persones contra la sentència als violadors de la menor de Manresa

En la concentració també hi han coincidit els que es manifestaven contra la sentència del procés

Les manifestacions contra les dues sentències han compartit espai
Les manifestacions contra les dues sentències han compartit espai | Pere Fontanals
31 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 21:13h
Unes 200 persones s'han aplegat aquest dijous al vespre, vigília del pont de Tots Sants, a la plaça Sant Domènec per mostrar el seu rebuig a la sentència de l'Audiència Provincial que ha valorat com a abús sexual i no com a agressió la violació d'una menor a mans de sis individus l'octubre de 2016. A més, la sentència ha absolt a un d'ells. La convocatòria s'ha fet aquest mateix dijous a la tarda.

La data ha fet coincidir la concentració amb una llarga cua de gent esperant per comprar castanyes i amb la cassolada que s'havia convocat a través de les xarxes contra la sentència del procés.

A l'inici de tot, Nora Miralles, del Comitè de Vaga del 8M, ha llegit un manifest on s'expressava la indignació per la decisió judicial i en què es considera que la sentència "obre la porta" perquè "es pugui fer el que es vulgui contra algú en un estat d'inconsciència". Durant la marxa s'han pogut escoltar proclames com "No estàs sola!", que a més era el lema que es podia llegir a la pancarta de la capçalera.

Els convocants de la manifestació contra la sentència del procés, conjuntament amb la capçalera de la concentració contra la de la violació han tallat la carretera de Cardona i han marxat fins a la Guàrdia Civil on, tímidament, han fet sonar les cassoles que portaven durant pocs minuts. Finalment s'ha desconvocat.