Dilluns començarà una actuació per millorar l'accessibilitat a dotze passos de vianants de Manresa

Els treballs de rebaixos de voreres es faran als carrers Aragó, Saleses, Indústria, Sant Fruitós, València i carretera de Sant Joan

Un dels punts on es rebaixaran les voreres
Un dels punts on es rebaixaran les voreres | AjM
Redacció
31 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 15:11h
L'Ajuntament de Manresa començarà dilluns vinent, 4 de novembre, una actuació adreçada a millorar l'accessibilitat i la mobilitat amb la construcció de rebaixos a 12 passos de vianants, amb l'adaptació total de 23 guals situats als carrers Aragó, Saleses, Indústria, Sant Fruitós, València i carretera de Sant Joan.

L'actuació, amb un pressupost de 53.508 euros (Iva inclòs) i una durada prevista de sis setmanes, forma part del Pla de millora de l'Espai Públic que impulsa la regidoria de Qualitat Urbana, Via Pública i Ciutat Intel·ligent.

Atès que algunes de les voreres en les quals s'actua són estretes, els guals adaptats es faran rebaixant la totalitat de la vorera fins assolir la rasant de la calçada. Tot i això, als carrers Aragó i València i també en una de les actuacions del Congost (Ctra. de sant Joan) els guals rebaixats es resoldran amb peces prefabricades de formigó.

Durant els treballs és prohibirà l'estacionament en l'àmbit d'afectació dels treballs i acopis de materials d'obres. També s'hi habilitaran itineraris de vianants.