música

Quilombo Quintet portarà diumenge als tangos de Piazzola a Manresa

Abans de començar el concert, el grup del Conservatori de Música interpretarà "The look of love" de Burt Bucharach

per Redacció, 31 d'octubre de 2019 a les 14:59 |
Quilombo Quintet | Promocional
L'auditori de l'Espai Plana de l'Om de Manresa acollirà aquest diumenge, 3 de novembre a les 12h, el segon concert del cicle ‘¾ de música' amb el Quilombo Quintet, integrat per Bruna Anfruns (violí), Manel Puig (guitarra), Pau Llopis (contrabaix), Laia Tatjé (piano, exalumna del Conservatori de Manresa) i Ricard Vila (acordió). Durant prop d'una hora el públic gaudirà de la música de Piazzola en un concert que comptarà amb la col·laboració amb el ballarí Julian Rico.

Quilombo Quintet homenatja en aquest concert del Cicle ¾ de Música el llegat d'Àstor Piazzola, el compositor argentí que va "transgredir" el tango. I a la vegada també és un espectacle que a través de la música, la dansa i la posada en escena pretén acostar-nos a l'univers cultural i personal d'aqeusta figura.


Com a teloners del concert, alumnes del Conservatori de Música de Manresa oferiran The look of love de Burt Bucharach, a càrrec de Gina Dalmau (piano i veu), Nil Moreno (contrabaix), Aina López (saxo) i Arnau Caelles (Caixa.)

Venda d'entrades una hora abans, a la Plana

Les entrades es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per Internet, i també una hora abans de la sessió, a les 11h del matí a l'Espai Plana de l'Om. Les entrades són sense numerar i costen 6 €. 

 

Participació