Esclat Gospel Singers i Gospel Bilbao, junts dissabte en un concert al Kursaal

Els dos cors estaran acompanyats al piano per Ramon Escalé, Jordi Blanes al baix i Lluís Ribalta a la bateria

Imatge d'arxiu de l'Esclat Gospel Singers
Imatge d'arxiu de l'Esclat Gospel Singers | CGS
Redacció
31 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 14:12h
La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest dissabte, 2 de novembre a les 21h, un concert de gospel amb els Esclat Gospel Singers i el Gospel Bilbao: dos grans cors bategant a l'uníson, gaudint de la joia de cantar junts en un recorregut pels principals estils i moviments del gòspel fins arribar al moment actual. Els dos cors estaran acompanyats al piano per Ramon Escalé, Jordi Blanes al baix i Lluís Ribalta a la bateria.
 
Arran d'un taller de gospel que el manresà Ramon Escalé va impartir a Barakaldo el 2017 va sorgir una connexió immediata que ara ha donat uns fruits del tot inesperats: l'escola de Gospel de Barakaldo, l'Arteta Gospel Choir, el cor professional Goizargi Gospel Choir i l'agermanament de dos dels cors més representatius d'Euskadi i Catalunya: Gospel Bilbao i Esclat Gospel Singers. 

De la mà del seu jove director, Alain Gallego, Gospel Bilbao ja és el cor amb més pes del panorama del gòspel a Euskadi. Actuacions com les del Teatro Campos Elíseos o la participació en musicals com JesusChrist Superstar, il·lustren el seu brillant camí. Per la seva banda, Esclat Gospel Singers és un dels cors de referència a Catalunya, concerts multitudinaris com els del Palau, el Teatre Grec, l'Auditori, en Festivals de Jazz del país, 8 espectacles de gòspel, 2 musicals originals, 5 CD editats i 14 ed. del Campus Gospel Rajadell donen fe de la seva fecunda trajectòria.

Les entrades per assistir al concert dels Esclat Gospel Singers i el Gospel Bilbao tenen un preu de 15€ (12€ amb el carnet Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 anys i escoles de música) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.