Tots Sants

L'Ajuntament de Manresa amplia l'horari del cementiri i reforça el servei de bus per Tots Sants

Divendres i dissabte també hi ha previstos diversos cultes religiosos a la capella del cementiri

per Redacció, 31 d'octubre de 2019 a les 13:53 |
Des del passat 24 d'octubre i fins al proper 2 de novembre, l'Ajuntament de Manresa manté l'ampliació d'horaris del cementiri de Manresa amb motiu de la festivitat de Tots Sants, de 9 del matí fins a les 18.30 h. de la tarda, amb l'objectiu de facilitar a la població la visita als seus difunts. 

L'operador de la línia de bus Manresa – Sant Joan de Vilatorrada demà farà un reforç en el servei de bus, complementari del servei normal, amb el següent recorregut: plaça Europa, Pompeu Fabra, Francesc Moragas, Els Panyos i Cementiri. De retorn farà parada a Cementiri, Pl. Valldaura i Pl. Europa. El servei es farà de 9 a 13.30 h. i de 15 a 19, amb una freqüència de pas de 15 minuts.


Així mateix, la Línia Festius de Bus Manresa farà la parada “El Congost” (carrer Martí i Pol) propera al cementiri. L'horari de servei és de les 8.10 a les 22.40 h, amb freqüència de pas de 60 minuts.

Oficis religiosos

Per commemorar les festivitats a Tots Sants (1 de novembre) i el Dia dels Difunts (2 de novembre), el cementiri té previst acollir diversos cultes religiosos.

El dia 1, a les 12 del matí, es farà missa celebrada per Mn. Joan Hakolimana, rector de la Parròquia de Santa Maria de la Seu de Manresa, amb la participació de la Capella de Música de la Seu, en sufragi dels difunts del Cos de Bombers, Creu Roja i Protecció Civil. A les 13.00h,


El dijous 2 de novembre, a les 16.00 h, també es farà missa celebrada per Mn. Joan Hakolimana, rector de la Parròquia de Santa Maria de la Seu de Manresa.

En cas de pluja, els oficis religiosos quedaran suspesos.

Visita guiada al patrimoni artístic del Cementiri

Diumenge, 3 de novembre, a les 11 del matí, es farà una visita al patrimoni artístic del cementiri. El preu és de 4 euros (gratuït pels menors de 12 anys). Les entrades es poden comprar a través d'aquest enllaç. Més informació al telèfon a l'Oficina de Turisme de Manresa, tel. 938784090.

 

Participació