Obertes les inscripcions al Voluntariat per la llengua

La pròxima presentació de parelles lingüístiques a Manresa tindrà lloc el dimarts, 12 de novembre

Redacció
31 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 11:48h
Ja estan obertes les inscripcions al Voluntariat per la llengua, el programa de parelles lingüístiques que dona l'oportunitat de millorar el català als estudiants o d'ajudar algú a fer-ho.

L'activitat es fa a partir de la col·laboració de voluntaris catalanoparlants, que dediquen una hora a la setmana a quedar amb un aprenent per ajudar-lo a millorar la llengua oral.

Per formar les parelles lingüístiques, el CNL Montserrat necessita tant voluntaris com aprenents. Per participar-hi només cal ser major d'edat i disposar d'una hora a la setmana, durant 10 setmanes.

La pròxima presentació de parelles lingüístiques a Manresa tindrà lloc el  dimarts, 12 de novembre, a les 6 de la tarda, al Centre de Normalització Lingüística Montserrat (passeig de Pere III, 68, entresol).

El Voluntariat per la llengua és un programa impulsat per la Direcció General de Política Lingüística que gestiona el Consorci per a la Normalització Lingüística. Totes aquelles persones interessades a inscriure-s'hi  ho poden fer a través del portal www.vxl.cat o a la seu del CNL Montserrat. Les inscripcions estan obertes tot l'any.