La víctima mortal de l'accident a la C-16 a Manresa és un veí de Badalona de 42 anys

La conductora del vehicle que va envair el sentit contrari encara es troba ferida greu

Bombers amb un dels cotxes accidentats a la C-16
Bombers amb un dels cotxes accidentats a la C-16 | SCT
NacióManresa
31 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 16:27h
La víctima de l'accident que es va produir aquest dimecres, 30 d'octubre, a la tarda a la C-16 a Manresa, és J.S.V, un veí de Badalona de 42 anys. L'altra persona implicada en l'accident, una dona, està ferida greu i va ser evacuada pel SEM a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Recordem que el sinistre va tenir lloc a les sis i vint minuts de la tarda al punt quilomètric 49 de la C-16, en una zona on no hi ha mitjancera per separar els dos sentits de la marxa, abans d'entrar en l'autopista Terrassa-Manresa. L'impacte va produir-se, justament, en un tram on els sentits de la marxa estan separats per pilones de plàstic. Qui va envair el sentit contrari va ser la dona en estat greu. La persona que circulava correctament, és la víctima mortal.

Els Bombers van haver d'excarcerar els dos conductors. Es van activar tres patrulles policials, tres dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM. Amb aquesta ja són 153 les persones mortes en accidents de trànsit a les carreteres interurbanes catalanes.