El musical «Massa tard, massa» del solsoní Pau Vilaseca, divendres al Teatre Conservator

És un espectacle interpretat per una vintena d'actors i músics, ambientat a la Nova Orleans dels anys 20

El musical «Massa tard, massa» arriba a Manresa
El musical «Massa tard, massa» arriba a Manresa | Promocional
Redacció
30 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 19:06h
El Teatre Conservatori acollirà aquest divendres, 1 de novembre a les 6 de la tarda, Massa tard, massa de Pau Vilaseca. Un musical, amb música en directe i interpretat per 11 músics i 11 actors, concebut íntegrament pel jove músic solsoní Pau Vilaseca quan estava cursant segon curs de batxillerat. L'espectacle, que fusiona el swing i el jazz en una història de pors, secrets i misteris, es va estrenar amb molt èxit al Teatre Comarcal de Solsona. 

Massa tard, massa està ambientada a Nova Orleans durant els anys 20 en plena llei seca, en un modest bar que serveix per encobrir els negocis il·legals del seu propietari. Quan l'amo té problemes amb la màfia, se'n desentén i carrega la responsabilitat al seu fill a qui obliga a assumir-ho amb amenaces i coaccions. El noi haurà d'enfrontar-se a una realitat que no coneix, uns problemes que no ha provocat... Enmig de la tensió apareix una noia disposada a ajudar-lo. Amb ella descobrirà la solidaritat i també l'amor.

Les entrades per veure Massa tard, massa tenen un preu de 12€ (10€ majors de 65 anys i Carnet Galliner i 6€ menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.