L'Ajuntament de Castellbell i ADIF estudiaran la millora del pont de la Farinera

L'alcaldessa Montserrat Badia, la regidora d'Urbanisme, Tina Barbero i l'arquitecte tècnic municipal s'han reunit aquest dimecres a Madrid amb els responsables de RENFE

Representants de l'Ajuntament de Castellbell i d'ADIF durant la reunió
Representants de l'Ajuntament de Castellbell i d'ADIF durant la reunió | AjCbiV
Redacció
30 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 18:53h
L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar i ADIF han acordat posar fil a l'agulla per millorar el pont de la Farinera. L'estructura, que travessa la línia R4 de Rodalies, és utilitzada cada dia pels veïns i veïnes de la urbanització de la Farinera i també pel veïnat de Rellinars. En el marc d'una reunió que ha tingut lloc aquest dimecres al matí a la seu d'ADIF, el consistori ha traslladat l'estat del pont als responsables tècnics de RENFE.

Inspecció de l'estructura

En el marc de la trobada, s'ha acordat fer una inspecció en profunditat de l'estructura que haurà de servir per determinar si es fa una acció de manteniment, si es canvia la plataforma de ferro o bé si es fa un pont totalment nou. Depenent de l'acció que calgui afrontar des de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar es demanarà suport econòmic a les diferents administracions (Estat, Generalitat i Diputació de Barcelona).

En representació de l'Ajuntament, han participat l'alcaldessa de Castellbell i el Vilar, Montserrat Badia, la regidora d'Urbanisme, Tina Barbero, i l'arquitecte tècnic municipal Manel Tribaldos. Per part d'ADIF han assistit a la reunió Pablo de la Fuente, subdirector del Gabinet de Presidència, Àngel Contreras, director de Conservació i Manteniment i Eugenio Basarte, director tècnic.