Tots Sants

El Passatge del Terror del Balç suma més de 450 espectadors en el primer cap de setmana

Aquest proper cap de setmana es podrà tornar a visitar amb passis a partir de les 6 de la tarda i fins a les 10 de la nit

per Redacció, 30 d'octubre de 2019 a les 18:32 |
El carrer del Balç viurà un segon cap de setmana de terror | AjM
El primer cap de setmana del Passatge del Terror ha tingut 453 visitants que, durant dissabte i diumenge, s'han atrevit a passar pel Carrer del Balç, ambientat enguany en un sanatori de finals del XIX. Aquestes xifres són similars a les del primer cap de setmana de l'any passat, la qual cosa significa que la proposta segueix comptant amb la complicitat i la satisfacció del públic.

El Passatge del Terror del Balç és una proposta lúdica que, per tercer any consecutiu, duu a terme Xàldiga al carrer medieval i que, pensada per a tots els públics, omple l'espai d'ensurts i diversió durant dos caps de setmana al voltant de la festa de Tots Sants.


El Passatge del Terror de Manresa finalitzarà l'edició d'enguany el cap de setmana vinent, 2 i 3 de novembre, amb passis a partir de les 6 de la tarda i fins a les 10 de la nit. El preu únic de l'entrada és de 5 euros i encara es poden adquirir anticipadament online al web de Manresa Turisme (fins el dia abans) i al mateix carrer del Balç en horari d'obertura, de 10 a 14 h i de 17 a 19 h, o el mateix dia i prèviament al passi.

Aquesta iniciativa de l'entitat Xàldiga Taller de Festes compta amb la participació de molts col·laboradors locals, de l'Ajuntament de Manresa i de la Fundació Turisme i Fires de Manresa.

La mateixa Fundació, a l'entorn de Tots Sants, també programa per tercer any consecutiu les visites guiades per a conèixer el patrimoni artístic del Cementiri Municipal. Aquest diumenge 2 hi ha programada la segona visita a les 11.00 h, amb sortida a la Font de Neptú.

La primera visita, realitzada diumenge passat, va sumar més d'una vintena d'interessats que van poder i conèixer la història del cementiri i els seus tresors artístics amagats, tenint una visió diferent d'aquest espai a partir d'ara. En aquest cas, és indispensable la reserva prèvia online o a l'Oficina de Turisme de Manresa (Plaça Major, 10).

 

Participació