Dol

Little Stars inaugurarà el seu segon Arbre dels records a Sant Salvador de Guardiola

L'associació està orientada a donar suport a famílies que han patit la mort d'un nadó en l'etapa gestacional o neonatal

per Redacció, 29 d'octubre de 2019 a les 22:50 |
L'associació Little Stars de la Catalunya Central ha impulsat la creació del segon espai Arbre dels records de la comarca a Sant Salvador de Guardiola, com a iniciativa presentada des de l'Associació de Veïns del Calvet amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola.

L'espai de l'Arbre dels records consisteix en un espai de record dels nadons que van morir en l'etapa gestacional o al cap de pocs dies de néixer. En aquest espai hi haurà un ametller, una placa commemorativa i bancs per a que les famílies que ho desitgin tinguin un espai per plorar, reflexionar, etc.


La presentació es durà a terme el proper divendres 1 de novembre, dia de Tots Sants, a les 11 hores al Cementiri Municipal de Sant Salvador de Guardiola, en una petita zona en la qual es durà a terme la descoberta d'una placa i una enlairada de globus.

A la presentació d'aquest segon Arbre dels records, comptarà amb la presència d'Alba Calderer Armengou, llevadora del CAP de Sant Salvador de Guardiola i del CAP del Casc Antic de Manresa, professora de la Universitat Internacional de Catalunya i també està doctorant en Dol Perinatal; Joan Hurtado Milian, president de l'Associació de Veïns del Calvet, i Marc Solanelles Campà, cofundador de l'Associació Little Stars de la
Catalunya Central.

 

Participació