Les JERC del Bages organitzen la tercera mostra de Korfbal

Les Joventuts també estan començant a preparar un autobús per anar a veure el Catalunya - Argentina de futbol

Redacció
26 de novembre del 2009
El proper dissabte dia 28 de novembre a partir de les 11 del matí les JERC del Bages organitzaran un nou torneig de korfbal. El torneig tindrà lloc a la plaça Major de Manresa durant tot el matí de dissabte i hi haurà beguda i menjar pels inscrits. Tothom qui vulgui provar aquest divertit joc s’ha de posar en contacte mitjançant el telèfon 93.872.63.52 o a l’adreça bages@jerc.cat. No cal disposar d’equip ni saber les normes, ja que abans del torneig s’explicarà com es juga.

La portaveu de l’entitat juvenil, Mireia Casellas, ha destacat que l’elecció del korfbal no és casual, ja que "creiem que s’ha de fer promoció d’un dels pocs esports que Catalunya té selecció reconeguda internacionalment". A més, ha afegit que "el korfbal defensa valors com la igualtat de gènere, ja que és juga en equips mixtes i és per tots aquests motius que creiem que la gent, i en especial els joves, han de tenir la possibilitat de conèixer aquest esport".

Altres activitats
Més endavant, el 22 de desembre, també està previst l’organització d’un autobús per anar a veure el proper partit de la Selecció Catalana de Futbol, el Catalunya – Argentina, que tindrà lloc al Camp Nou de Barcelona.