El BAXI Manresa vol continuar amb la seva cara europea a Estrasburg

L'equip de Pedro Martínez s'enfronta a un rival que tampoc ha començat bé a la lliga

El BAXI Manresa visita Estrasburg
El BAXI Manresa visita Estrasburg | BCL
28 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 17:51h
Dos equips amb idèntic balanç a la seva lliga nacional s'enfronten aquest dimarts (20.30h DAZN). Tant el BAXI Manresa com l'Estrasburg han sumat una sola victòria i han encaixat cinc derrotes. Curiosament, ambdós conjunts han caigut aquest cap de setmana per marges similars. 20 punts els manresans i 16 els francesos. A la Basketball Champions League, el BAXI Manresa ho ha fet més bé. Els de Pedro Martínez han guanyat els dos partits mentre que els de l'històric Vincent Collet només n'han guanyat un. 

El BAXI Manresa farà variacions a la seva plantilla. El primer moviment serà l'entrada de Jordan Davis enlloc de Delvydas Dulkys. Luka Mitrovic serà baixa perquè no està inscrit per jugar la Basketball Champions League. I la l'absència per lesió de Guillem Jou farà viatjar a Estrasburg el vinculat David Òrrit. A més, Frankie Ferrari farà el seu debut en competició europea. Jugar dues competicions pot ser beneficiós per a un jugador que portava quatre setmanes de baixa i li manca ritme competitiu. A més, permetrà dosificar un Dani Pérez que en paraules del seu tècnic estava jugant una quantitat de minuts que no era ni normal ni beneficiosa per al jugador. Els manresans han viatjat cap a França després d'entrenar aquest matí a les instal·lacions de l'Estudiantes. El club bagenc ha agraït via xarxes socials la gentilesa del club madrileny.

L'Estrasburg concedeix molta importància a aquesta tercera jornada de la Basketball Champions League. Aprofitant que els escolars tenen uns dies de vacances, el club francès ofereix entrades rebaixades a estudiants i menors de 18 anys. Si s'aconsegueix formar un grup de cinc persones l'entrada costarà vuit euros per cap. La cara més coneguda pels espectadors ACB és Ali Traoré, que fa unes temporades va jugar amb l'Estudiantes. També pot sonar el cognom Scrubb. Thomas Scrubb, jugador de l'Estrasburg, és germà de l'estudiantil Philip Scrubb, un dels botxins del BAXI Manresa fa unes setmanes al Wizing Center. 
Arxivat a