El comitè d'Stradivarius a Sallent convoca tres dies de vaga

La plantilla reclama l'equiparació salarial amb els altres centres logístics del grup Inditex a Catalunya

Planta d'Stradivarius a Sallent
Planta d'Stradivarius a Sallent | Inditex
28 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 14:02h
Després de tres mesos en que han celebrat fins a 8 reunions de la taula de negociació del conveni, el comitè d'empresa d'Stradivarius a Sallent han convocat tres dies de vaga els propers 4, 5 i 6 de novembre, per reclamar l'equiparació salarial amb els treballadors d'altres centres logístics que el grup Inditex té a Catalunya.

L'empresa bagenca, que compta amb una plantilla de 349 treballadors del quals 230 són indefinits, paga 19.000 euros a l'any bruts als seus treballadors "mentre que, per exemple, els treballadors de Massimo Dutti a Tordera arriben als 25.000 euros, per la mateixa feina i encara tenint més processos automatitzats", segons ha denunciat el sindicat CGT, que juntament amb CCOO formen el comitè d'empresa.

Divendres passat el comitè d'empresa es va aixecar de la taula de negociació del conveni després que l'empresa s'estanqués en un augment del 14,5% dels salaris, fins a poc més de 21.700 euros anuals.

"Els treballadors de l'empresa estan més units que mai i la vaga serà secundada per una immensa majoria", han assenyalat fonts sindicals, que han apuntat que "tenim també el suport dels companys d'altres centres d'Inditex del país".