Nadal

Cardona convoca el quart concurs de postals de Nadal per il·lustrar l'agenda de Nadal 2019

S'hi podran presentar tots els nens i nenes de Cardona de 6 a 12 anys

per Redacció, 28 d'octubre de 2019 a les 12:13 |
L'Ajuntament de Cardona i la biblioteca municipal Marc de Cardona convoquen la quarta edició del concurs de postals de Nadal per escollir els dibuixos que il·lustraran la portada i la contraportada de l'agenda de les festes nadalenques que edita l'ajuntament cardoní.

Les propostes presentades han d'estar relacionades amb la celebració del Nadal, han de ser en mida A5 (21 cm x 14,8 cm) i en disposició horitzontal. El procediment i les tècniques són lliures i les obres han de ser originals i inèdites. La cartolina per fer el dibuix i el sobre per entregar-lo es poden recollir a la biblioteca municipal. Els participants tenen temps per lliurar els seus dibuixos fins al dia 15 de novembre a la mateixa biblioteca.


El concurs tindrà dues categories, una per a nens i nenes de 6 a 8 anys i l'altra per a nens i nenes de 9 a 12 anys. Les dues obres guanyadores rebran com a premi un val de 50 euros cada una per gastar en les dues llibreries de la vila i seran la imatge de l'agenda de Nadal de l'Ajuntament.

El veredicte es comunicarà el dia 29 de novembre i l'entrega dels premis es farà el 19 de desembre, a les 7 de la tarda, a la biblioteca. Les bases completes d'aquest concurs es poden descarregar clicant aquí.

 

Participació