empresa

Ametller Origen encarrega a Ampans la manipulació de l'ornamentació de tardor de les seves botigues

Hi ha treballat la secció de serveis a la Indústria, ubicada al polígon Els Dolors de Manresa, que dóna ocupació a un centenar de persones

per Redacció, 28 d'octubre de 2019 a les 12:07 |
Secció de serveis a la Indústria d'Ampans | Ampans
La secció de Serveis a la Indústria d'Ampans ha preparat la decoració de tardor de les botigues Ametller Origen de Catalunya. L'empresa d'alimentació ha fet l'encàrrec de manipular fulles de paper de diferents colors i enfilar-les en rams, que es faran servir per decorar les botigues amb motius de tardor. Es tracta de 20.000 rams de fulles de quatre colors diferents, que un equip de quatre persones del Centre Especial de Treball d'Ampans ha enfilat en cordills de 40 rams de fulles cadascun. Aquesta tardor es podran veure a totes les botigues Ametller Origen de Catalunya.

Aquesta feina de preparació i manipulació és una de les tasques que es fan a la secció de Serveis a la Indústria; també s'hi fan feines estables de suport al procés productiu d'empreses de dins i fora de la comarca. Més enllà dels Serveis a la Indústria, el Centre Especial de Treball d'Ampans engloba els serveis de jardineria i garden (Garden Ampans), neteja i facility services, arts gràfiques, medi ambient, quioscos i alimentació; en aquest darrer sector mitjançant: un supermercat (Caprabo), un restaurant (Canonge), una formatgeria (Formatges Muntanyola) i vinyes (Vins Urpina). Més de dues-centes persones treballen de forma estable al CET d'Ampans.


Ampans és una fundació que acompanya i dóna suport a les persones amb discapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat perquè puguin desenvolupar els seus projectes de vida. L'entitat promou l'educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i en situació de vulnerabilitat, creant i gestionant centres, serveis, programes i suports. Dóna suport a les persones (2.125 persones l'any 2018) en serveis d'escola d'educació especial, formació, treball, atenció diürna, ocupació terapèutica, acolliment residencial, lleure, esport i tutela, fomentant l'autonomia i la igualtat d'oportunitats.

 

Participació