Sant Fruitós constitueix el nou Consell d'Infants per al curs 2019-2020

Està format per una vintena de nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi

Sant Fruitós constitueix el nou Consell d'Infants per al curs 2019-2020
Sant Fruitós constitueix el nou Consell d'Infants per al curs 2019-2020 | AjSFB
NacióManresa
28 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 10:54h
Aquest passat dijous, 24 d'octubre, Sant Fruitós va celebrar l'acte de constitució del Consell d'Infants per al curs 2019-2020. Hi van prendre part els consellers i conselleres que durant el curs passat havien format part de l'òrgan, així com també les noves incorporacions d'enguany. 

El Consell està format per una vintena de nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi que durant el curs 2019-2020 faran de representants de tots els seus companys de classe en el marc de les sessions de treball que es duguin a terme al llarg del curs escolar.

En l'acte de constitució del Consell hi van assistir l'alcalde, Joan Carles Batanés, i la regidora d'ensenyament, Núria Clarella, que van donar la benvinguda als nous consellers i van agrair la feta feta als que ho van ser durant el curs passat.

Els consellers van marxar amb l'encàrrec de treballar sobre temes relacionats amb la convivència i sobre diferents aspectes que els preocupin en diferents espais ja sigui el familiar, l'escolar, el municipi o les activitats extraescolars.