El femení del CN Minorisa venç amb certa dificultat el CW Sant Adrià (10-4)

Els bagenques només van posar distància en el darrer període

El femení del CN Minorisa, molt superior al CW Sant Adrià
El femení del CN Minorisa, molt superior al CW Sant Adrià | Simón Noguera
Redacció
27 d'octubre del 2019
Actualitzat el 28 d'octubre a les 8:13h
El femení del CN Minorisa van haver de treballar més del previst per superar a un CW Sant Adrià que no va baixar els braços fins al darrer període de joc (10-4).

Avans de començar es presumia certa superioritat del CN Minorisa. Això va fer que s'afrontés el partit amb cert relaxament, la qual cosa va portar que en el primer quart el marcador fos curt, 1-0, de Muns, desaprofitant tres superioritats les visitants i dues les de casa.

Vist que el rival era més dur de l'esperat, les manresanes van prémer l'accelerador i van firmar un 4-1 que semblava encaminar l'equip cap a la victòria. Els gols de les amfitriones anotats per Muns, dos, i Solernou i Toribio, ambdós en superioritat numèrica. El 5-1 que assenyalava el lluminós sembla sentenciar el partit, però, no va ser així.

La reacció de les de Sant Adrià va fer que s'apuntessin el tercer període per 0-2 i tornessin la incertesa pel resultat del partit. No va durar massa, ja que un repòquer de gols de les bagenques va fer que les aigües tornessin a la seva llera i els punts quedessin a casa. Les anotacions locals foren obra de Puerta i Bisbal amb un parell de gols cadascuna i César.

Arbitratge a càrrec de R López i A Arderiu. Van sancionar amb 11 expulsions i un penalti a les jugadores locals, contra 12 expulsions a les visitants.

Parcials: 1-0, 4-1, 0-2, 5-1.

Alineacions i golejadores

CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou 1, M Fargas, A Toribio 1, C Puerta 2, H Vicente, MI Bianco, L Muns 3, J César 1, A Bisbal 2, I Peirón, M Sala.
CN Sant Adrià: M Oleci, M Alfacea, C Roure, C Nicolau, F Bou 1, A Macias, A Neira 2, D Serrano, P Franco, A Cisse, A Carrasco 1, L Fernando.