El CN Minorisa cau en l'últim sospir a Banyoles (12-10)

Els de Calvo es trobaven amb un 9-9 a pocs minuts del final

El CD Minorisa no ha pogut superar el Banyoles
El CD Minorisa no ha pogut superar el Banyoles | Simón Noguera
27 d'octubre del 2019
Actualitzat a la 13:02h
En el seu desplaçament a Banyoles, el CN Minorisa va jugar un bon partit en el qual va lluitar fins a la fi per uns punts que es preveuen molt importants de cara s l'objectiu de mantenir la categoria. Però no va poder ser i els manresans van caure 12-10.

Van ser els de Calvo els que inauguraren el marcador de la mà de Masplà en superioritat, a la reacció dels gironins respongueren de nou els bagencs amb gol de Ruiz, també en jugada d'home de més. Quan es disposava d'una oportunitat per finalitzar el primer quart en avantatge, s'escapà l'ocasió i van ser els de casa qui anotaren el 3-2 amb el que finalitzaren els primers 8 minuts de joc.

Com si hagués estat un cop moral que acusaren els de la Catalunya Central, el segon quart va ser per al CN Banyoles que a prop d'arribar a la meitat del partit guanyaven 5-2. Mayol, en superioritat, ajustava el marcador al 5-3, amb el qual es produí el canvi de camp.

El tercer parcial va ser per al CN Minorisa que, amb dos gols de Pelegrín, Ruiz i Masplà, feien que s'arribés a manca de 8 minuts per al final del partit amb un ajustat 8-7.

Amb tot per decidir s'entrà en el darrer quart, el 9-7 semblava encaminar el triomf local, però Masplà i Mayol, aquest transformant una pena màxima, posaven l'empat a nou gols en el marcador i l'emoció a la pileta. Llavors els amfitrions firmaren tres gols consecutius que sentenciaren el partit quedant amb anècdota el darrer gol de Pelegrín a manca de 2 segons per a la conclusió.

Arbitratge a càrrec de Galindo i Saura. Van assenyalar 10 exclusions i un penal a jugadors locals per sis exclusions i un penal als visitants.

Parcials: 3-2, 2-1, 3-4 i 4-2.

Alineacions i golejadors

CN Banyoles: P Prieto, D Montoro 1, C Costa, G Cabello, D Ayats, M Alsina, X Vilada, I Riquelme 1, M Castanyer 2, X Feliu, A Fernández 4, A Llaurador 4.
CN Minorisa: I Prieto, M Puerta, R Ruiz 1, G Lafoz, I Ruiz 1, X Pelegrín 3, ME Bianco, E Masplà 3, T Sala, L Mayol 2, L Villaró.