El cicle de Ramaderia de la Joviat fa pràctiques a la granja de la Torre d'en Roca

Els estudis capaciten l'alumnat per a gestionar la producció ramadera i realitzar treballs especialitzats de suport a equips veterinaris

Alumnes de ramaderia de la Joviat a la granja de la Torre d'en Roca
Alumnes de ramaderia de la Joviat a la granja de la Torre d'en Roca | Agrofresc
Redacció
26 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 21:32h
La Joviat de Manresa ha iniciat aquest curs 2019/20 un nou Cicle Formatiu de Grau Superior de Ramaderia i Assistència en Sanitat Animal, on la sallentina Granja Torre d'en Roca col·labora en dues sessions setmanals per a la formació pràctica.

Els estudis capaciten l'alumnat per a gestionar la producció ramadera i realitzar treballs especialitzats de suport a equips veterinaris, programant i organitzant els recursos materials i humans disponibles, i aplicant els plans de producció, qualitat, sanitat i benestar animal, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental d'acord amb la legislació vigent. La Granja Torre d'en Roca, elaboradora de iogurts i postres artesanes amb més de 100 anys de tradició en el sector làctic, compta amb les instal·lacions adequades i el personal per a que els alumnes puguin tenir contacte directe amb els responsables ramaders, així com conèixer de primera mà el procés d'elaboració de productes làctics des de l'obtenció de la llet fresca a la granja fins a l'elaboració dels iogurt i postres a l'obrador.