El BAXI Manresa viatja a Madrid només pendent d'ell mateix

Frankie Ferrari és novetat en la convocatòria però és difícil que jugui

El BAXI Manresa jugarà a Madrid diumenge
El BAXI Manresa jugarà a Madrid diumenge | P. Salado
25 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 17:29h
El BAXI Manresa comença una minigira que el durà a Madrid i Estrasburg sense passar per casa. El primer compromís serà contra el Real Madrid (diumenge, 12.30h. Dial 53 de Movistar) en un duel que es preveu força desigual. Pedro Martínez, tècnic de l'equip bagenc, destaca les dificultats per completar la plantilla. Durant aquests cinc dies, diversos jugadors poden entrar a la rotació de joc però no sempre seran els mateixos. Jordan Davis és el jugador descartat a la lliga ACB mentre que Luka Mitrovic no està inscrit a la Basketball Champions League. Qui podria entrar és Frankie Ferrari. El base italoamericà viatjarà amb els seus companys a la capital espanyola. La seva participació és encara una incògnita. Si no pogués participar Martínez cridaria algun jugador vinculat.
 
Els manresans no viatjaran en cap cas amb els braços caiguts. Ni les quatre derrotes seguides a la lliga ni el potencial del seu rival són una excusa per intentar fer un bon partit i marxar del Palacio amb la sensació d'haver fet bé la seva feina. És el principal objectiu del cap de setmana. 


El Real Madrid es manté invicte a la lliga i és l'únic equip que ha guanyat els cinc partits disputats. La competició europea és un altre tema ja que els blancs porten dues derrotes consecutives. Aquest fet no resta potencial al conjunt entrenat per Pablo Laso. Nico Laprovittola i Jordan Mickey sumen potencial a una plantilla que conserva jugadors del talent de Facundo Campazzo, Jayce Carrol, Walter Tavares, Sergi Llull o Gabriel Deck entre altres. A més Laso, està donant molt protagonisme a dos joves jugadors formats al planter madrileny. Usman Garuba s'està mostrant com un jugador amb molt futur. El madrileny ha estat en alguna ocasió el jugador més utilitzat en algun partit ACB. L'altre jove és Mario Nakic. A qui li soni el nom pot anar en la línia correcta. El seu pare, Ivo, va jugar a Manresa la temporada 1993/94. 
Arxivat a