Successos

Detenen a Manresa un home per agredir una dona a cops de puny

La Policia Local també li va imputar un delicte de trencament de condemna ja que tenia vigent una ordre d'allunyament respecte a la víctima

per Redacció, 25 d'octubre de 2019 a les 17:10 |
Agents de la Policia Local de Manresa han detingut aquesta matinada de divendres un home de 36 anys amb domicili a Manresa, a qui han imputat els delictes de violència en l'àmbit familiar i de trencament de condemna.

A quarts de quatre de la matinada, una patrulla no uniformada de la policia local que circulava pels voltants de la Plaça Catalunya va veure com una parella discutia acaloradament quan, sobtadament, l'home va començar a donar cops de puny a la cara a la dona i la va empentar amb violència. Davant aquests fets els agents van detenir l'home immediatament.


Quan els agents identificaven l'agressor, el sistema informàtic policial va alertar que li constava una ordre de no apropament a la dona, motiu pel qual també li van imputar el delicte de trencament de condemna.

La dona, una veïna de Manresa de 48 anys, tot i que presentava una hemorràgia nasal, va rebutjar qualsevol assistència mèdica.

 

Participació