Sant Benet de Bages acull el 8è Congrés Nacional de la Gent Gran

El Congrés ha estat presidit pel conseller de Treball, Afers Socials i Famílies l'honorable Chakir El Homrani

Congrés Nacional de la Gent Gran a Sant Benet de Bages
Congrés Nacional de la Gent Gran a Sant Benet de Bages | AjSFB
Redacció
25 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 15:29h
Sant Benet de Bages ha estat l'escenari aquest divendres, del 8è Congrés Nacional de la Gent Gran, un espai de trobada que es celebra cada 4 anys per tal de debatre i arribar a consensos sobre les necessitats d'aquest col·lectiu.

El Congrés, que ha estat presidit pel conseller de Treball, Afers Socials i Famílies l'honorable Chakir El Homrani, s'ha convocat a proposta del Ple del Consell de la Gent Gran de Catalunya. 

En la taula presidencial també hi ha pres part el secretari d'Afers Socials i Famílies, David Agustí, la regidora d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Núria Clarella, la Presidenta del Consell Comarcal del Bages, Estefania Torrente i el President del Congrés, el doctor Marc Antoni Broggi.

Prèviament a la jornada, el Consell ha recollit les aportacions de les persones grans d'arreu del territori català i s'han escollit delegats i delegades de cada zona. En la jornada d'avui han pres part aquests representants i persones expertes per tal de reflexionar sobre la realitat de la gent gran al territori. 

Durant aquest divendres els participants han pogut prendre part en les ponències El present de les persones grans: drets i deures i Les persones grans del futur: polítiques d'adaptació de la societat a l'envelliment. Posteriorment han compartit les seves opinions mitjançant treball en comissions i taules rodones.