El Manresa FS té la necessitat vital de derrotar el Cerdanyola FC dissabte

Els manresans estrenen el tècnic Sito Rivera a la banqueta amb només un entrenament del nou tècnic

Redacció
25 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 11:23h
Arriba la setena jornada de lliga a Segona Divisió B de futbol sala, una jornada vital per al Manresa FS, que s'enfronta al Cerdanyola FC, dissabte a 2/4 de 7 de la tarda al pavelló del Pujolet. Desprès de la recent presentació del nou entrenador Sito Rivera, arriba el primer partit amb el nou tècnic que finalment seurà a la banqueta amb només una sessió preparatòria efectuada, la de dijous.

El Manresa FS necessita els tres punts de forma vital per sortir d'aquesta situació, més tenint en compte que, hores d'ara, el Cerdanyola és un rival directe a la classificació.

El Cerdanyola és catorzè classificat, tercer pel baix de la classificació, amb quatre punts. Té una única victòria, la de la primera jornada davant el Lleida per un contundent 6-1. Per altra part també compta amb un empat, el de la segona jornada a la pista del Barceloneta. Així doncs, ha puntuat en les dues primeres jornades i ara porta quatre jornades consecutives perdent. Al marge d'aquests resultats assenyalats, a fora a perdut a la pista de la Unión 6-3 i de l'Escola Pia 3-2. A casa seva a perdut amb Dènia 3-4 i amb Pallejà 4-9.

Recaptació d'aliments

Com cada temporada, en aquesta jornada es podrà portar el dissabte a la tarda tot tipus d'aliments per a les entitats que reparteixen entre les famílies més vulnerables. La secretaria del club estarà oberta tota la tarda per anar recollint aliments.

Presentació de les plantilles

Diumenge es farà la presentació de la totalitat de les plantilles. Això serà a partir de les vuit de la tarda al propi pavelló del Pujolet amb un total de 150 jugadors mes una vintena de persones entre tècnics i delegats.

El primer equip també farà acte de presència encapçalat pel nou entrenador Sito Rivera.