Pedro Martínez valora que el BAXI Manresa se sobreposi als problemes físics que pateix

Pedro Martínez durant el partit d'aquest dimecres
Pedro Martínez durant el partit d'aquest dimecres | J. Alberch
Xavier Sucarrats | Joel Peña
24 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 0:10h
Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, ha marxat satisfet tant per la victòria com per la mentalitat dels seus jugadors en el partit contra el Lietkabelis. L'entrenador bagenc ha destacat en especial els pivots William Magarity i David Kravish sobretot per la seva solidesa. Martínez també ha volgut agrair el suport d'uns aficionats que "han fet una bona feina". 

L'entrenador del BAXI Manresa també ha fet esment als problemes físics del seu equips. Aquests problemes s'han agregat amb la lesió de Marc Peñarroya. Encara sense diagnòstic la lesió sembla que serà greu. "No serà un simple esquinç de turmell", ha comentat Martínez. Mentre no es recuperi Frankie Ferrari la situació dels manresans "és fotuda". Sobre quina solució es buscarà de forma immediata, el tècnic ha volgut treure ferro a l'assumpte i s'ha permès fer un xic de broma. Ha preguntat als periodistes presents a la sala de premsa si algú estava disponible per fer de base.

Un altre dels protagonistes del partit ha estat Jordan Davis. El seu entrenador ha reiterat que la situació no és còmode per al jugador i que des de l'equip s'intenta ajudar-lo en tot allò que es pot. Però queda clar que no viu l'escenari ideal i això li crea ansietat. 

Tot i els nombrosos problemes que té l'equip, Martínez ha marxat satisfet per les dues victòries aconseguides a la Basketball Champions League. La d'aquesta nit contra el Lietkabelis i la de fa una setmana contra el Torun polonès. Dimarts, aquest darrer equip va vèncer el seu partit solventment. 

El BAXI Manresa hauria pogut posar-se líder amb una cistella més. Juan Pablo Vaulet no ha llançat malgrat que tothom li deia que ho fes. "Li demanaré si a Argentina el bàsquet average es compta diferents", ha bromejat. 

David Kravish destaca les dificultats que els ha posat el Lietkabelis

El pivot David Kravish ha estat l'encarregat de valorar el partit per part dels jugadors del BAXI Manresa. El nord-americà ha reconegut que el partit ha estat difícil i que en certs moments han patit alguns lapsus. Però que després d'ajustar-se a l'estratègia de l'entrenador han pogut tirar el partit endavant. 

Nemad Canak lamenta el poc encert del seu equip

Nemad Canak, tècnic del Lietkabelis, ha vist un partit molt igualat entre el seu equip i el BAXI Manresa. Canak ha lamentat que en diverses fases els seus jugadors no han controlat la transició del rival i també els rebots que se'ls han escapat en defensa. Però sobretot, el poc encert en el llançament de tres. Fins al darrer quart, el Lieykabelis no ha anotat des de més enllà de la línia de 6,75. Tomas Lekunas, jugador lituà, s'ha expressat en termes similars. 
Arxivat a