«Yo sobreviví a la EGB» de Jordi Merca arribarà divendres al Teatre Conservatori

L'espectacle, que es va haver de posposar arran de la vaga del passat 18 d'octubre, es podrà veure a les 21h i a les 23h

L'espectacle «Yo sobreviví a EGB» es veurà aquest divendres
L'espectacle «Yo sobreviví a EGB» es veurà aquest divendres | Promocional
Redacció
23 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 17:11h
El Teatre Conservatori acollirà aquest divendres, 25 d'octubre l'espectacle Yo sobreviví a la EGB de Jordi Merca. El muntatge, que es va haver de posposar arran de la vaga del passat 18 d'octubre, es podrà veure aquest divendres en dues sessions a les 21h i a les 23h. 

Yo Sobreviví a la EGB és un xou que rememora la dècada dels 80 i, en especial, les situacions més rocambolesques que vam viure al cole. Un espectacle creat per l'humorista Jordi Merca que et farà tornar a ser aquell que va ser a través de l'humor, i en el qual no faltaran picades d'ull a la televisió i a la música de l'època.

Aquest és el xou d'humor perfecte per a tots aquells que vau patir aquesta maleïda època en què els nostres pares ens vestien de manera ridícula per enviar-nos a l'escola. L'època dels vuitanta va fer molt mal. Si ets post-Naranjito, però sobretot si ets pre-Cobi, sens dubte, Yo Sobreviví a la EGB és el teu xou.

Les entrades per veure Yo sobreviví a la EGB tenen un preu de 15€ (12€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 anys) es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per Internet, i també una hora abans de la sessió a la taquilla del Teatre Conservatori.