La Unió Musical del Bages protagonitzarà el concert de tardor de Santpedor

La formació dirigida per Dídac Mirallas, amb prop de 60 components, ha preparat una dotzena d'obres de diferents autors

La Unió Musical del Bages tocarà a Santpedor
La Unió Musical del Bages tocarà a Santpedor | UMB
Redacció
23 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 18:39h
La Unió Musical del Bages sota la direcció de Dídac Mirallas torna a protagonitzar el concert de tardor a l'auditori del Convent de Sant Francesc de Santpedor aquest proper diumenge dia 27 d'octubre a les 18.30h de la tarda. Els 57 músics que conformen aquesta banda i que són un planter de joves provinents en la seva majoria d'escoles de música de la comarca oferiran un repertori de diversos compositors.

El president de la UMB, Josep Maria Sala, explica la magnífica relació que s'ha establert en els darrers anys entre la banda i Santpedor. L'auditori del Convent té una audició fantástica i ens hi sentim molt còmodes. De fet, dels 57 músics de la banda, una dotzena provenen precisament de l'Escola Municipal de Música de Santpedor.

La formació que en la passada edició va jugar amb les llums projectades a la pedra de l'auditori es proposa aquest diumenge omplir novament el Convent amb una proposta de música descriptiva. Interpretaran 12 peces. A la primera part es podrán sentir obres de Jacob de Haan, James Barnes i James Swearinger i a la segona part peces molt conegudes de Glenn Miller o Bon Jovi per citar dos exemples.
Arxivat a