El Club de la Cançó continuarà dijous al Kursaal amb el concert de Joan Reig

Es tracta d'un concert amb temes propis i adaptacions de Quico Pi de la Serra i Bob Dylan

Joan Reig
Joan Reig | Promocional
Redacció
22 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 16:53h
La Sala Petita del Kursaal acollirà aquest dijous, 24 d'octubre a les 20h, un nou concert del Cicle el Club de la Cançó amb el cantautor de Constantí Joan Reig. El Bateria d'Els Pets arriba al Kursaal acompanyat de Sergi Esteve (guitarra) i Sergi Carós (baix) per presentar el seu projecte més personal i íntim. 

Aquesta no és la primera vegada que Joan Reig actua dins del Club de la Cançó convertit en cantant solista. A Manresa se'l va poder escoltar el 2010 liderant el grup Refugi, amb el qual feien versions de cançons catalanes; també ha cantat amb Mesclat i de tant en tant es deixa anar en un pur divertimento amb els Tarraco Surfers.

Ara, després d'aquelles tres experiències fora de l'aixopluc d'Els Pets, Joan Reig es presenta amb el seu nom i amb composicions pròpies. La primavera passada va treure un disc de vinil de 10 polzades (una mena de “maxisingle”) amb sis cançons; quatre són d'ell i les altres dues són adaptacions de Quico Pi de la Serra i Bob Dylan. En directe, a més d'aquell material, ens presenta cançons de procedència diversa extretes del seu arxiu de records musicals. Uns records que s'estenen a més d'una generació i a més d'un estil, des de l'Elvis Presley fins Els Pets.

Les entrades per al concert de Joan Reig tenen un preu de 15€ (12€ amb carnet Galliner, menors de 25 anys, majors de 65 i Escoles de música) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, o per internet a www.kursaal.cat.