Cardona acollirà aquest dimarts la primera Trobada de Sales del Cicle Gaudí

Es farà a l'Auditori Valentí Fuster i reunirà més d'una cinquantena de persones que tiren endavant el projecte a tot Catalunya

L'Auditori Valentí Fuster de Cardona acollirà la trobada de sales del Cicle Gaudí
L'Auditori Valentí Fuster de Cardona acollirà la trobada de sales del Cicle Gaudí | AjCdn
Redacció
21 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 12:15h
Cardona acollirà aquest dimarts 22 d'octubre la I Trobada de Sales del Cicle Gaudí. Es farà a l'Auditori Valentí Fuster i reunirà més d'una cinquantena de persones que tiren endavant el projecte en els diversos municipis de la xarxa de cinema català, teixida per l'Acadèmia del Cinema Català.

La jornada té l'objectiu d'afavorir la cohesió i l'intercanvi d'experiències entre els més de 50 membres que conformen la xarxa en aquests moments, així com de proporcionar als seus gestors recursos per a la seva feina diària de creació d'audiències per al cinema català.

L'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, serà l'encarregat d'inaugurar la jornada, que comptarà amb la presència de Miquel Curanta, Director de l'Institut Català de les Empreses Culturals, que oferirà una xerrada sobre fidelització de públics, d'Isa Custodio, consultora, que impartirà un taller sobre la mesura de l'impacte social dels projectes culturals, i de la presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, que exposarà els resultats del Cicle Gaudí. Finalment, l'equip del Cicle Gaudí, dinamitzarà una sessió de treball intern amb tots els responsables de les sales amb la finalitat de posar en comú les millors estratègies de captació i fidelització de públics als seus municipis.

Aquesta serà la primera trobada anual de les sales que conformen el Cicle Gaudí, que cada any escollirà una població diferent com a amfitriona.

El Cicle Gaudí compta actualment amb més de 50 sales per tot Catalunya. A través d'accions com les trobades, es pretén continuar teixint la cohesió de la xarxa de cinema català a través de tots els municipis que la conformen.
Arxivat a