L'Oficina Jove del Bages resoldrà dubtes dimecres amb una xerrada sobre el lloguer d'habitatge

Sota el títol "Què hem de tenir en compte quan lloguem un habitatge?", la conferència tindrà lloc a l'Espai Jove Joan Amades a les 6 de la tarda

Redacció
21 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 11:12h
Aquest dimecres, 23 d'octubre, a les 6 de la tarda, l'Oficina Jove del Bages ha programat una xerrada que tractarà sobre els aspectes que s'han de tenir en compte a l'hora de llogar un habitatge.

La conferència, adreçada a les persones joves de la comarca del Bages, i que porta per títol Què hem de tenir en compte quan lloguem un habitatge?, anirà a càrrec de l'àrea d'habitatge de l'Agència Catalana de Joventut i tindrà lloc a l'Espai Jove Joan Amades – Oficina Jove del Bages (C/ Sant Blai, 14), a les 6 de la tarda.

Durant l'acte es posaran sobre la taula qüestions del tipus: Quines despeses ha de pagar el llogater i quines el propietari? Quan ens poden fer fora d'un pis de lloguer? Si s'espatlla alguna cosa qui ha d'assumir-ne el cost? Quants mesos de fiança ens poden demanar?. Aquestes preguntes i les altres que plantegin els assistents es podran resoldre en aquest espai.

Per assistir-hi cal trucar al 938 771 360 o enviar un correu a [email protected] o fer un WhatsApp al 676 664 142.