Pedro Martínez només pensa en millorar després de la desfeta

Txus Vidorreta destaca la feina dels seus segons jugadors

Pedro Martínez durant el partit contra l'Iberostar Tenerife
Pedro Martínez durant el partit contra l'Iberostar Tenerife | J. Alberch
Xavier Sucarrats | Joel Peña
20 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 15:59h
El tècnic del BAXI Manresa, Pedro Martínez, no s'ha volgut fer mala sang després de la derrota de vint punts del seu equip davant l'Iberostar Tenerife. Martínez ha lamentat la manca de continuïtat del seu equip tot i que admet "que això podia passar". En la mentalitat del tècnic només hi ha la voluntat de millorar. 

L'entrenador manresà lamenta les limitacions del seu equip en la posició de base i considera una mala notícia que Dani Pérez hagi de jugar 30 minuts per partit. Un calendari que contempla partits de lliga i competició europea no és el millor aliat. Però això "no es pot triar". De moment, no hi ha comunicat mèdic ni data per al retorn de Frankie Ferrari. L'absència de Ferrari ha permès el debut de Marc Peñarroya, Martínez considera el jove jugador com un home amb futur que "de moment, no està preparat per competir a l'ACB. Però això ja ho sabia abans de jugar. No podem esperar que marqui les diferències". 


Entre els aspectes positius hi ha un Ryan Toolson que cada dia està millor després de no haver fet la pretemporada. "Fa el què pot. Tot i que sí els contraris li fan un joc molt físic li costa molt". L'escorta, com també David Kravish tenen el seu lloc assegurat dins l'equip. Si els problemes burocràtics de Jordan Davis segueixen aquest jugador només jugarà a la Basketball Champions League. Martínez assegura desconèixer en quin estat es troben les gestions per aconseguir validar el passaport de l`Azerbaidjan però no espera una resolució immediata.

Txus Vidorreta destaca la feina dels seus segons jugadors

El tècnic de l'Iberostar Tenerife ha valorat positivament que els seus jugadors hagin sabut aprofitar els moments de feblesa del BAXI Manresa. El basc ha vist un partit més igualat del què indica el marcador i situa entre els minuts 25 i 35 els claus per decantar la victòria cap al seu cantó.

Vidorreta ha rotat molt els seus jugadors i cap ha jugat més de 23 minuts. L'entrenador visitant ha donat valor a una segona unitat de jugadors cada dia més integrada. Fins i tot, homes teòricament suplents han jugat més minuts que alguns que han sortit al cinc inicial. 


Sobre Iffe Lundberg n'ha destacat que és un jugador molt treballador. "A Manresa ja va ser un jugador molt important. Amb nosaltres té un rol diferent però també té la seva importància". 

El vestidor del BAXI Manresa creu que l'equip té molt marge de millora

Després de la derrota contra Iberostar Tenerife, Pere Tomàs i Ryan Toolson han destacat que, tot i ser el quart partit de lliga sense guanyar, la temporada acaba de començar i, per tant, l'equip pot millorar molt. El mallorquí ha admès que no és l'inici de lliga desitjat, però l'accepta. "Hem d'assumir que no hem començat amb bon peu, però podem jugar millor del que hem fet fins ara" ha dit l'aler. També ha explicat que poc a poc, l'equip va recuperant jugadors que estaven lesionats i això ajudarà a oferir un joc més vistós de cara als pròxims partits.
Arxivat a