El Cd'E Manresa cau golejat al camp del cuer, CF Igualada (3-0)

Els manresans han tingut ocasions a la primera part, però a la segona els anoiencs han mostrat més gana

El Cd'E Manresa ha perdut clarament a Igualada
El Cd'E Manresa ha perdut clarament a Igualada | Cd'EM
19 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 22:04h
El Cd'E Manresa ha caigut al camp del cuer per un clar 3-0 en un partit gris. Tot i una bona primera part, on han sovintejat les ocasions més que clares, a la segona s'han trobat amb un Igualada amb molta més fam.

El partit ha començat amb uns primers minuts de tempteig. Walter i Fran han protagonitzat la primera ocasió al minut 3, però l'ha atrapat Albert. Poc després, Pol refusava la primera dels locals quan Martí no arribava a rematar un bona passada d'Eric. En aquests primers instants, Walter era el més actiu però els anoiencs no s'arronsaven.

A partir del primer quart d'hora de partit, el Manresa s'ha començat a fer amb la possessió i, amb ella, han augmentat les ocasions. Tot i això, aquestes no eren abundants i el marcador no es movia. En aquests moments, cap dels dos s'acostaven amb perill. Corrien amunt i avall però sense profunditat.

Mitja hora de partit. Fran ho ha tornat a provar però no l'ha controlat i el porter li ha fet una bona sortida. Molt poc després, ocasió claríssima per Fran. Un bon servei de córner l'ha centrat Luque i Fran no l'ha pogut enviar entre els 3 pals. I és que, quan el Manresa tenia la pilota, creava perill però quan la perdien, els costava un món recuperar-la.
Al 38', Walter, en una fantàstica jugada individual, estavellava el seu fort xut al travesser, en el que era l'ocasió més clara de tota la primera part. Tres minuts després era Fran qui enviava al pal el que podia haver estat el primer de la tarda. Ara sovintejaven les incursions a porteria dels manresans però el gol no arribava. Al descans, l'empat a 0 inicial del marcador es mantenia.

A la represa, poc canviava el panorama. Però ja al 50', en la sortida d'un córner l'Igualada obria la llauna. Martí feia el primer dels locals després d'una jugada embarbussada amb la porteria plena de jugadors. Totes les ocasions perdudes pels manresans, ara passaven factura.

Passaven els minuts i el Manresa no es refeia del gol perdut. Andreu Peralta donava entrada a Biel i Dani Ruiz per Joel i Èrik. Al minut 61 ho intentava Dani però el porter es feia amb l'esfèric. Se'ls començava a fer costa amunt i cada cop quedava menys temps.

I ja al 76 arribaria el segon dels locals. Una jugada per banda dreta de Gulias, tot sol, centrava perquè Franco marqués el segon davant l'alegria de la parròquia blava. El panorama manresà era desolador i no veien la llum. Els locals estaven desbocat i seria difícil pels blanc-i-vermells revertir la situació en 15 minuts.

Però, lluny d'acostar-se, al Cd'E Manresa li queia el tercer. Era el minut 82 i el marcava Grifell. Això ja no deixaria ni treure el cap a uns manresans que ja veien la desfeta del partit.

Diumenge vinent a les 12h, el Cd'E Manresa rebrà la visita del CF Peralada.