El BAXI Manresa, amb novetats, busca el segon triomf, davant l'Iberostar Tenerife

Pedro Martínez convoca el júnior Marc Peñarroya i també podria debutar Luka Mitrovic

El Nou Congost espera l'Iberostar Tenerife diumenge
El Nou Congost espera l'Iberostar Tenerife diumenge | J. Alberch
19 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 16:50h
Ho va gairebé avançar Pedro Martínez a la roda de premsa postpartit europeu i aquest dissabte s'ha confirmat. Ryan Toolson entra a la convocatòria del BAXI Manresa per enfrontar-se al Nou Congost a l'Iberostar Tenerife (diumenge, 12.30h. Dial 53 de Movistar) enlloc de Jordan Davis. Segueixen de baixa Frankie Ferrari i Yankuba Sima. Per minimitzar les baixes, Martínez ha cridat Marc Peñarroya, de l'equip júnior, i també podria debutar Luka Mitrovic. El tècnic del BAXI Manresa defineix el nou pivot de l'equip com "un interior que per pega només porta dos dies amb nosaltres i això és un tren en marxa. Va perdut tàcticament i a nivell físic li falta una mica de ritme". 
 
Respecte el rival Martínez parla d'un equip molt complert en totes les seves posicions. Des d'un "jugador fantàstic com és Marcelinho Huertas, a qui he entrenat" a tiradors amb molta amenaça exterior com Sasu Salin, Santi Yusta i Dani Diez. L'entrenador bagenc també ha destacat la importància del pivot Georghe Shermadini. El georgià aporta en moltes facetes del joc com anotació, rebots, passant la pilota i generant joc per als seus companys. 

L'Iberostar Tenerife ha capgirat la plantilla respecte la temporada passada. Només Tomasz Gielo hi continua de la temporada passada. Però, de fet, es podria considerar el jugador polonès una nova incorporació ja que el curs passat només va poder jugar un partit per culpa d'una llarga lesió. Entre les cares noves hi destaca Iffe Lundberg. Durant dues temporades va ser un ídol al Nou Congost. A les Illes Canàries el danès té poca incidència. Tampoc tindrà més incidència Kyle Singler. El nord-americà ha arribat a un acord amb el club canari per deixar l'entitat i el bàsquet per problemes personals. 
 
Els tinerfenys han començat la temporada amb un balanç de dues victòries i dues derrotes. Una d'aquestes va ser contra un Real Madrid a qui haurien pogut vèncer si no hagués estat per dues genialitats de Sergi Llull. Txus Vidorreta destaca el retorn deToolson i la incògnita de saber quins seran els jugadors descartats de cara a diumenge. Al marge d'això, el tècnic de l'Iberostar Tenerife destaca que "ens preparem per jugar a una pista difícil on el públic pressiona moltíssim". 
Arxivat a