Luka Mitrovic, nou reforç per la pintura del BAXI Manresa

L'ala-pivot serbi, que també pot actuar com a pivot, arriba al Bages per suplir les baixes de l'equip

Luka Mitrovic va jugar a l'UCAM Murcia la passada temporada
Luka Mitrovic va jugar a l'UCAM Murcia la passada temporada | J. Bernal
Redacció
17 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 14:33h
El BAXI Manresa es reforça per a les properes setmanes amb el serbi Luka Mitrovic, que ja ha arribat a Manresa per entrenar ben aviat amb els seus nous companys. Ha signat contracte amb el club del Bages per a les properes setmanes, per poder ajudar l'equip mentre durin les baixes d'homes com Yankuba Sima o el vinculat Paco del Águila, que a hores d'ara tampoc pot entrenar.

Luka Mitrovic (nascut a Novi Sad el 21 de març del 1993), és un ala-pivot draftejat, i amb carrera a Europa i fins i tot a la Lliga Endesa. Va ser elegit en el draft pels Philadelphia 76ers, però va acabar desenvolupant la seva carrera a Europa. On va passar més temporades va ser a l'Estrella Roja, al seu país natal, on va debutar a l'Eurolliga. Després va disputar una temporada al Brose alemany, també jugant Eurolliga.

La temporada passada va disputar 17 partits amb l'UCAM Múrcia en la que va ser la seva primera experiència a la Lliga Endesa. Va fer un total de 4,9 punts i 4,2 rebots per partit. A més a més, el darrer mes d'agost va ser també reforç en la pretemporada del Valencia Basket.

Trajectòria de Luka Mitrovic

2010-12 - Vrsac Swisslion (Sèrbia)
2012-17 - Estrella Roja (Sèrbia)
2017-18 - Brose Baskets Bamberg (Alemanya)
2018-19 - UCAM Murcia
Arxivat a