Els tallers gratuïts per al comerç de la Cambra començaran dimarts vinent

"5 vitamines per a l'èxit" és el títol del primer taller, que té una durada de dues sessions, els dimarts 22 i 29 d'octubre

Redacció
17 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 21:57h
Els tallers gratuïts per al sector del comerç que organitza la Cambra de Manresa començaran dimarts vinent amb una sessió en la que es treballarà l'actitud a l'hora de vendre. El taller porta per títol 5 vitamines per a l'èxit i es farà en dues sessions, els dimarts 22 i 29 d'octubre, entre dos quarts de tres i dos quarts de cinc de la tarda. Les inscripcions són gratuïtes i per fer-les cal enviar un correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org.

5 vitamines per a l'èxit vol injectar als professionals del sector del comerç altes dosis d'energia per afrontar un procés de venda. La proposta pretén que els participants siguin capaços d'incrementar les vendes del seu establiment, entenguin la importància de l'actitud positiva en el dia a dia, incorporin més registres facials que ajudin a la connexió i la comunicació amb el client, reflexionin sobre com són percebuts i com repercuteixen els seus missatges en els altres, aprenguin a gestionar hàbilment els estats emocionals i s'injectin d'energia, bon humor, alegria i ganes de continuar fent una tasca d'alt rendiment i impacte.

Totes aquestes idees es resumeixen en 5 vitamines: la A (comença amb una actitud positiva), B (crea un benestar extraordinari), C (fes una connexió màgica), D (potencia la diferenciació i la personalització) i E (energitza't). A part d'aquest taller, n'hi ha programats quatre més, els dies 28 d'octubre, i 7, 14 i 28 de novembre.