La Setmana de la Gent Gran de Súria posa l'accent en el benestar, el lleure i els drets de la gent gran

Teatre, xerrades i tallers van omplir la setmana d'activitats

Xerrada del president de l'Associació d'Amics de la Gent Gran de Manresa, Josep Mellado
Xerrada del president de l'Associació d'Amics de la Gent Gran de Manresa, Josep Mellado | AjSú
Redacció
17 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 9:16h
El benestar, el lleure i la defensa dels drets de les persones grans van ser els eixos principals de la darrera edició de la Setmana de la Gent Gran de Súria, que es va cloure el passat cap de setmana amb un espectacle teatral del grup manresà Els Atrevits.

El programa de la Setmana es va iniciar dimarts 8 d'octubre amb una xerrada del psicòleg Albert Bover, del centre Vitalpsic (Santpedor), sobre els canvis que han transformat la societat en les darreres dècades, amb un impacte directe en la vida quotidiana de les persones grans.

La Setmana de la Gent Gran va incloure una altra xerrada sobre envelliment actiu, a càrrec del president de l'Associació d'Amics de la Gent Gran de Manresa i director del grup Els Atrevits, Josep Mellado. En aquest acte, que va tenir lloc a L'Esplai, Josep Mellado va fer una crida a defensar els drets de les persones grans i a combatre problemes com la solitud a través de l'associacionisme i la participació en activitats col·lectives.

El saló de sessions de la Casa de la Vila també va acollir un taller de jocs motrius, dirigits per l'homeòpata i terapeuta del centre Vitalpsic, Rossó Menoyo. D'altra banda, l'espectacle de cloenda es va fer a la sala d'actes de la Residència Bell Repòs.

Les diferents activitats de la Setmana de la Gent Gran van comptar amb la participació de la regidora de Seguretat Ciutadana, Benestar Social, Sanitat i Solidaritat, Olga Tena.

L'organització de la Setmana de la Gent Gran ha anat a càrrec de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament, amb la col·laboració de l'Associació de Gent Gran, la Residència Bell Repòs i l'Obra Social La Caixa.
Arxivat a