Pedro Martínez destaca haver sabut superar els moments de dificultats

El Torun valora que victòria se'ls ha escapat per detalls

Pedro Martínez, durant el partit
Pedro Martínez, durant el partit | J. Alberch
Xavier Sucarrats / Joel Peña
16 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 23:18h
Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, ha destacat que el seu equip hagi tirat endavant un partit difícil i que això podrà rearmar moralment el seu equip si bé no hi haurà massa temps per a les celebracions. El Tenerife espera el proper diumenge. El tècnic ha fet èmfasi en les dificultats que representa jugar a Europa i que és un error creure que un equip ACB és millor que un de la lliga polonesa pel simple fet de ser d'un país o d'un altre. La lluita ha estat clau per sumar el primer triomf europeu i trencar una ratxa de tres derrotes seguides en el total de competicions. 

Diversos jugadors han estat objecte de preguntes per part de la premsa. Sobre Ryan Toolson, Martínez ha comentat que "és un jugador de talent tot i que encara no està en el seu millor moment". El tècnic del BAXI Manresa ha xifrat en un 99% les opcions que Toolson jugui el proper diumenge contra el Tenerife. Respecte Davis, ha trencat una llança al seu favor i ha comentat que els problemes de paperassa el poden estar afectant però ha apuntat que "entrena millor del què juga". I de Delvidas Dulkys n'ha destacant la bona progressió tenint en compte que "no va fer la pretemporada amb nosaltres". 


Un dels punts negatius del BAXI Manresa ha estat la vulnerabilitat en el rebot defensiu. Com ja va passar el cap de setmana passat al Wizink Center. Però potser al proper partit "el problema serà un altre". 

Per la seva part, Toolson s'ha mostrat feliç de tornar a jugar després de tants mesos i ha ironitzat celebrant que "no m'he oblidat de jugar". Quan ha anotat el seu primer triple s'ha sentit "molt còmode". El què no ha volgut entrar massa a valorar és la seva importància anotadora dins l'equip. "Falta que torni Ferrari i algun dia Davis pot tornar a fer 28 punts", ha valorat el nord-americà.


El Torun valora que victòria se'ls ha escapat per detalls

Tant Sebastian Machowski com Damian Kulig han destacat les opcions que ha tingut el seu equip fins al final i que la victòria se'ls ha escapat per petits detalls. Malgrat haver competit els quaranta minuts no marxen de Manresa amb satisfacció. Els polonesos també han destacat la bona atmosfera viscuda al Nou Congost. 
Arxivat a