VÍDEO Ensurt entre els estudiants que tallen la C-55 quan una conductora ha accelerat amb gent davant

L'incident ha tingut lloc quan els joves estaven avançant per la C-55, i ha acabat amb algunes contusions de poca gravetat

Frame del vídeo on es veu la dona que ha posat en marxa el cotxe amb manifestants al davant
Frame del vídeo on es veu la dona que ha posat en marxa el cotxe amb manifestants al davant
16 d'octubre del 2019
Actualitzat a la 13:26h

Els estudiants de Manresa que s'estan manifestant contra la sentència del procés s'han endut un bon ensurt quan, mentre caminaven per la C-55 després d'haver tallat l'Eix, una conductora se'ls ha encarat exigint-los, "de mala manera" (asseguren els joves), que la deixessin passar. Els manifestants han seguit la marxa sense fer cas de la petició i ha estat llavors quan la propietària del vehicle ha decidit arrencar, tot i que tenia gent al davant. Aquest fet ha provocat que alguns dels estudiants caiguessin a terra i rebessin contusions que, segons ha pogut saber aquest diari, no han requerit d'atenció sanitària. La reacció dels joves ha estat, també, rebentar un dels vidres del cotxe en qüestió. 

Actualment els manifestants es troben encara a la C-55, a l'alçada del polígon dels Trullols. De fet, segons informa el Servei Català de Trànsit, la via en qüestió està tallada entre els quilòmetres 28 i 30, en tots dos sentits de la marxa.