Aigües de Manresa - Junta de la Sèquia suspèn l'activitat institucional fins divendres i s'adhereix a la vaga

S'ajorna una jornada tècnica sobre els Panyos i la inauguració d'una exposició

La Festa dels Panyos del cap de setmana es manté
La Festa dels Panyos del cap de setmana es manté | Pere Fontanals
Redacció
15 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 17:41h
La Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia ha decidit suspendre l'activitat institucional fins aquest divendres i s'adhereix a la vaga general en resposta a la sentència del Suprem

Aquesta decisió comporta l'ajornament de la jornada tècnica a l'entorn dels Panyos Els Panyos 1820. La primera fàbrica de Catalunya que havia de tenir lloc aquest divendres 18 al Museu de la Tècnica de Manresa. També se suspèn la inauguració de l'exposició Espais Recobrats que també s'havia de celebrar aquest divendres 18 d'octubre a les 17h al Museu de la Tècnica de Manresa.

Els treballadors i les treballadores de la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia s'adhereixen a la vaga general en resposta a la sentència del Suprem, i els equipaments que gestiona (la Casa de la Culla, l'InfoSèquia, el Centre de l'Aigua de Can Font i el Museu de la Tècnica de Manresa) estaran tancats.

La Festa dels Panyos, prevista per aquest cap de setmana davant la fàbrica, es manté. Podeu consultar la programació de les activitats en aquest enllaç.