Reobert el trànsit a la C-25 a Gurb després del desallotjament dels Mossos

Mig miler de persones s'han concentrat en aquest punt de confluència que ha registrat cues

El tall ha provocat cues de més d'un quilòmetre.
El tall ha provocat cues de més d'un quilòmetre. | Josep M. Montaner
Osona.com
15 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 15:29h
Mig miler de persones han tallat la C-17 a l'altura de Gurb en el punt de confluència amb la C-25 per protestar per la sentència del Tribunal Suprem sobre l'1-O, que es va fer pública dilluns. La majoria de manifestants eren estudiants, que han començat la concentració a dos quarts de 10,  però poc a poc han anat arribant més persones. Al cap de poc, ja s'han començat a registrar cues en els dos sentits de la marxa, cosa que ha provocat tensió entre alguns camioners i concentrats.

El tall ha durat al 5 hores i mitja fins que els Mossos d'Esquadra han desallotjat la via. Els antiavalots s'han disposat a iniciar una càrrega, però els manifestants han marxat corrents. Després, han col·locat les tretze furgonetes al voltant de la via perquè no la tornin a tallar. Des de primera hora del matí un helicòpter de la Guàrdia Civil ha sobrevolat la zona.

Aquest dilluns, la C-17 va estar tallada durant 5 hores al matí, a l'altura de Vic, i a la tarda, el tall es va traslladar en aquest mateix punt de la C-17 i la C-25. Els manifestants s'hi van estar unes 7 hores (de les 5 de la tarda a les 12 de la nit).
 

El tall ha provocat cues de més d'un quilòmetre. Foto: Josep M Montaner
 

El tall ha provocat cues de més d'un quilòmetre. Foto: Josep M Montaner