La soprano Ana Puche i el pianista Roger Illa seran protagonistes dissabte d'un concert a Avinyó

Inclourà degustació de menjar i vins i tindrà lloc a la Torre de Ca l'Abadal a partir de les 7 de la tarda

Ana Piuche protagonitzarà el concert
Ana Piuche protagonitzarà el concert | Promocional
Redacció
15 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 9:32h
Fortepiano21 i Torre Abadal organitzen el proper dissabte 19 d'octubre, de 7 a 10 del vespre, una vesprada que combinarà música i degustació de menjar i vins, amb la col·laboració del celler Les Acàcies. La idea principal d'aquesta proposta-experiència és la de reviure l'essència dels concerts de música clàssica tal i com eren al segle XIX.

Aquest acte es desenvoluparà en el marc modernista de les estances de la casa de la Torre de ca l'Abadal, situada just al centre del poble bagenc d'Avinyó (plaça Major, 24), i comptarà amb la participació de la soprano Ana Puche i el pianista Roger Illa.

El programa musical estarà format amb una selecció d'obres per a piano sol i Lieder (cançons amb veu i piano) del compositor austríac F. Schubert. A més a més, i per a aquesta ocasió, s'utilitzarà un instrument molt similar al que utilitzava el mateix compositor: el fortepiano Anton Walter ca. 1803, còpia de Paul Poletti.

L'aforament és limitat i l'entrada té un preu de 55€, amb tot inclòs. Per poder assistir de públic és imprescindible fer la reserva a abadal@fortepiano21.com.