Caminada

El Grup Sardanista Dintre el Bosc organitza la 4a caminada «Seguint la petjada de Sant Ignasi»

La caminada es farà el diumenge 20 d'octubre i les inscripcions es poden fer fins al divendres

per Redacció , 15 d'octubre de 2019 a les 09:18 |
El Grup Sardanista Dintre el Bosc organitza per al diumenge 20 d'octubre una caminada popular orientada als camins i espais de Sant Ignasi en la seva estada a Manresa. La caminada sortirà a la plaça Fius i Palà a les 8 del matí i passarà pels llocs de culte de Sant Ignasi de Loiola a l'entorn de la ciutat. L'objectiu de l'entitat és, amb la proximitat de l'any 2022, donar a conèixer l'arrelament de Sant Ignasi a Manresa i, al mateix temps, els espais i riquesa cultural de casa nostra, tot apropant-nos a la història del personatge universal.

En aquesta edició, la caminada té quatre modalitats senyalitzades per a fer-la accessible a tot els nivells i edats: Curta (16.800 m), Mitjana 1 (19.660 m), Mitjana 2 (19.920 m) i Llarga (21.900 m). El preu d'inscripció és per a les quatre modalitats el mateix (10€) i la modalitat es tria el mateix dia de la caminada, a la sortida comuna, i també, a mesura que es va avançant en l'itinerari.


La sortida serà de 8 a 9 del matí a la plaça Fius i Palà, davant de l'Espai Manresa 1522. A les 3 de la tarda es tancarà el control de l'arribada a la mateixa plaça Fius i Palà, on hi haurà un servei de massatges per als participants a càrrec de l'Institut Kyrós. A més de la sortida i l'arribada, hi haurà punts de pas a les capelles i als avituallaments de Torre Lluvià, Sant Sadurní de Salelles (esmorzar), Oller del Mas i Camí dels Corrons. Aquesta any també s'utilitzarà "el got de la caminada", que es recollirà a la sortida per a fer una caminada el màxim de sostenible.

Fins el divendres 18, es podran fer les inscripcions al web www.manresaturisme.cat o, presencialment, a El Cim Esports, Esports Sagi, MacMobles Poble Nou, i a l'Oficina de Turisme de Manresa dins del seu horari d'obertura habitual.

 

Participació