Fibracat es converteix en patrocinador únic per la Champions League del BAXI Manresa

La marca de l'operador de telecomunicacions apareixerà a la samarreta i al pantaló, entre d'altres espais d'esponsorització

Presentació de l'acord entre Fibracat i el Bàsquet Manresa
Presentació de l'acord entre Fibracat i el Bàsquet Manresa | Fibracat
Redacció
14 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 18:01h
Fibracat, l'operador de telecomunicacions nascut a Manresa, i el BAXI Manresa han anunciat aquest dilluns l'acord de patrocini per la competició europea. El pacte suposa que la marca de l'operador de telecomunicacions apareixerà a la samarreta i al pantaló, entre d'altres espais d'esponsorització. El president del Bàsquet Manresa, Josep Sàez, ha agraït l'aposta d'una empresa "nascuda a Manresa" per sumar-se al projecte del bàsquet.

La cofundadora de Fibracat Meritxell Bautista ha assegurat que "és un esdeveniment important: el retorn del basquet de la nostra ciutat a les competicions europees i nosaltres volíem ser-hi al seu costat". Bautista ha explicat el patrocini es fa “sense deixar de perdre l'essència de Fibracat".

L'acord suposa, a més d'aparèixer a la samarreta i al pantaló, que Fibracat portarà a cada partit un equip femení, jugadores de basquet, perquè juguin en el descans dels partits europeus al Nou Congost. De fet, a l'acte han assistit dues representants del CB Solsona, primer club que participarà aquesta setmana en la mitja part del partit que enfrontarà dimecres els manresans contra el Polski Cukier Torun. Bautista ha agraït l’assistència de Sònia González, entrenadora del CB Solsona, i Anna Pujol, jugadora del Senior femení.

La directiva de l'empresa tecnològica, Meritxell Bautista, ha recordat que "aquesta és la primera acció d'esponsorització que volem allargar en el temps i de la qual volem fer-los partícips a altres clubs esportius o entitats de Catalunya, que com Fibracat, aposti també del talent femení".

Per això, ha anunciat que les pròximes setmanes s'obrirà la pàgina web a la recepció de peticions de nous clubs femenins per participar en els partits, així com per rebre peticions de mecenatge.

El president del BAXI Manresa, Josep Sáez, ha valorat positivament l'acord i ha posat en relleu que sigui una empresa en expansió a tot Catalunya que hagi fet aquesta aposta. A més, Sáez ha volgut destacar que l'aportació tingui una dimensió social.

La companyia Fibracat es troba en ple procés d'expansió i ofereix des d'aquesta tardor, serveis d'Internet fibra òptica, telefonia fixa i mòbil i TV online, a les 80 poblacions catalanes amb més població, com Barcelona, Badalona, Girona, L'Hospitalet de Llobregat, Lleida, Reus, Sabadell, Tarragona, Terrassa, entre d'altres. Així, dels més de 7,6 milions d'habitants que hi ha a Catalunya, la cobertura actual de Fibracat arriba a més de 5,5 milions de persones, el 73% de la població total. Per donar aquesta cobertura de fibra òptica a gairebé tot el territori, Fibracat té una inversió de 18 milions d'euros, entre el període de 2017 fins al 2021, i ha arribat a diferents acords comercials de col·laboració amb instal·ladors i altres companyies distribuïdores de fibra òptica. Els serveis de telefonia mòbil estan oberts a la resta de l'Estat, on Fibracat ja té clients, sobretot de les comunitats de Madrid i Comunitat Valenciana i d'Andalusia, que han contractat online les tarifes mòbils".
Arxivat a