El Manresa FS viatja a l'Hospitalet per a la prèvia de la Copa del rei

El partit es jugarà aquest dimarts a les 9 del vespre

Manresa FS
Manresa FS | MFS
Redacció
14 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 14:47h
El Manresa FS disputarà aquest dimarts (21.00h), al pavelló Sergio Manzano, la prèvia de la Copa del rei contra l'AE Bellsport Hospitalet. El partit tindrà lloc a pista contrària ja que el Manresa va obtenir una millor classificació la temporada 2018-19: segon a la taula per un l'Hospitalet que va acabar cinquè. Tots els partits de la competició, aquest inclòs, seran a partit únic. Enguany, la competició ha vist modificada l'estructura de competició, afegint en aquesta prèvia equips de Segona Divisió B dels mateixos grups.

Mentre que els manresans han tingut un inici de lliga irregular (2 victòries i 3 derrotes) amb dos darrers triomfs al Pujolet però cap punt sumat com a visitant, l'Hospitalet és líder en solitari, amb un ple de victòries fins aquesta setmana en la que ha empatat a casa davant la Barceloneta (4-4).

Posteriorment a aquesta eliminatòria, els guanyadors pertanyents a la Segona Divisió B rebran els equips de Segona Divisió, fase en la què es començava la Copa del rei fins a la temporada passada

El nou sistema de competició comporta l'existència d'aquesta eliminatòria prèvia entre els 26 equips classificats de la mateixa Segona Divisió B, aparellats per proximitat geogràfica.