El Cd'E Manresa obté un punt d'or de la visita del Pobla de Mafumet al Congost (2-2)

Els manresans han guardat un minut de silenci per la mort de Joan Antoni Lozano Xano

Minut de silencia per la mort de Joan Antoni Lozano Xano
Minut de silencia per la mort de Joan Antoni Lozano Xano | Cd'EM
13 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 16:50h
El Cd'E Manresa ha tret un punt d'or davant una Pobla de Mafumet que ha mostrat el perquè era, fins avui, el líder imbatut de Tercera Divisió. Tot i el matiner gol manresà de Joel Méndez, els visitants han capgirat el marcador. Fran Orellana ha signat l'empat al 55.

Aquest diumenge, el Cd'E Manresa ha tornat al Congost per enfrontar-se al líder imbatut del grup, el CF Pobla de Mafumet. Abans de començar el partit, s'ha guardat un minut de silenci pel company Joan Antoni Lozano "Xano", que la temporada passada era cap de premsa del club.

Fantàstic inici de partit per part dels manresans que, al minut 1 s'avançaven amb un gol de Joel Méndez. Però el líder imbatut del grup no s'arronçava i, ja al 7' empatava l'encontre amb un gol de Oscar Gómez..

El partit era ràpid i vistós. Passat el primer quart d'hora de joc, ambdós equips s'han tranquilitzat després d'aquest inici trepidant. Ja al 16', Joel Méndez xutava des de fora l'àrea però la pilota acabava a les mans del porter visitant.

Tots dos buscaven el gol del desempat, però de moment, no hi havia cap ocasió clara i els porters es mostraven segurs sota pals. Mica en mica, la Pobla de Mafumet es feia amb la possessió i els locals començaven a patir.

Al minut 26', Sergio Montero enviava el seu xut de falta directa fregant pal dret de Pol. També el Manresa tenia bones ocasions però seria la Pobla qui, en una nova falta a la frontal de l'àrea gran, feia que Karim capgirés el marcador i confirmés la remuntada.

Tot i la gerra d'aigua freda d'aquest segon gol, els locals no s'han arronsat, seguien atacant i buscaven l'empat. A 5 minuts pel descans, Moha ho probava però el seu xut sortia massa creuat. Al descans, 1 a 2.

A la represa, al 50', gran ocasió per Joel Méndez, que buscava el doblet. La rematada, però, li sortia un pèl alta. També Biel l'ha tenia. I és que el Manresa s'acostava amb perill a la porteria visitant.

Amb el pas del minuts, el locals buscaven amb insistència l'empat, creaven ocasions de perill. I seria al minut 55 que s'aconseguiria l'empat esperat. Fran Orellana aprofitava un mal refús del porter visitant per batre'l a plaer. La graderia, plena a vessar amb tots els equips del club i els seus familiars, esclataven d'alegria.

Es partia de zero i els homes d'Andreu Peralta buscaven el tercer, però els visitants, també. Al 66', ocasió pels tarragonints, ocasió clara que la defensa treia sota pals. Ja arribats al 70' hi havia ensurts a banda i banda però ningú marcava el tercer. Al 71', Biel ho probava de lluny amb un xut massa alt, al rebre un refús de la defensa.

Quan passava el minut 75, la Pobla apretava i al Manresa li tocava patir per retenir l'empat al Congost. Sabien que es patiria fins que sonés el xiulet final. El punt no el tenien pas al sac. Fruit dels nervis finals, al 87' Biel veia la targeta groga després que el col·legiat deixés de xiular una falta clara a favor dels manresans. També Andreu Peralta veia la groga, per reiterades queixes.

I ja al 89, el Manresa hauria pogut endur-se els tres punts si el xut no hagués anat al pal. En una falta xutada per David Sánchez, la rematada s'estabellava al pal dret quan tothom ja cantava el gol de la victòria.

La defensa aconseguia malbaratar les ocasions visitants i el partit moria amb empat a 2. Repartiment de punts en un partit entretingut i on s'ha aconseguit que, el fins ara imbatut líder, s'hi deixi 2 punts.

Dissabte, dia 19 d'octubre, l'equip visitarà al CF Igualada. El partit es jugarà a les 6 de la tarda a l'Estadi Les Comes de la capital de l'Anoia.