Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha realitzat un mínim de deu controls «antiterroristes» en pocs dies a l'entorn de Manresa

N'han arribat a fet quatre en un mateix dia en diferents punts, alguns simultanis

per Pere Fontanals , Manresa, 12 d'octubre de 2019 a les 10:04 |
La Guàrdia Civil està guanyant molta presència els darrers dies a les carreteres catalanes, i el Bages no n'és una excepció. Que s'hagin pogut comptar a partir de les xarxes, el cos militaritzat ha realitzat, com a mínim, deu controls "antiterroristes a la comarca, molts concentrats a l'entorn de Manresa entre el 26 de setembre i el 3 d'octubre, però no n'ha deixat de fer duraant els darrers dies.

El 26 de setembre va fer controls aturant a tothom al matí a la sortida de Sant Fruitós de Bages en direcció Navarcles, i a la tarda al Parc de l'Agulla. L'endemà al matí va muntar un control a la carretera vella cap a Artés des de Torroella de Baix. Cinc dies abans a la tarda l'havien muntat a la rotonda d'entrada a Sant Vicenç de Castellet.


El dia de màxima activitat dels controls de la Guàrdia Civil va ser la tarda-nit del 3 d'octubre. A primera hora de la tarda van muntar el control a la rotonda de Torroella de Baix, al vespre, en paral·lel, en van organitzar dos de simultanis, a la rotonda de Sant Pau, i a la recta de Sallent (C-16) a l'altura del Lleó, i ja vorejant la mitjanit en van muntar un quart a l'entrada de Sant Vicenç de Castellet des de la C-55.

Els últims dies, l'aposta de la Guàrdia Civil ha estat muntar controla a banda i banda del peatge de Sant Vicenç de la C-16. Els han fet, com a mínim els darrers tres dies, 9, 10 i 11 d'octiubre.


Aquest insòlit desplegament coincideix també amb l'helicòpter que la benemèrita va tenir bona part del matí sobrevolant a baixa altura Manresa el passat 2 d'octubre.

 

Participació