Ja hi ha guanyadors del 2n concurs de fotografia a Instagram de la Fira de Sant Miquel

Josep Prat amb una fotografia plena de color d'una parada de la Fira s'endú el primer premi

Redacció
11 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 11:51h

Primer premi del concurs d'instagram de la Fira de Sant Miquel Foto: Josep Prat


El jurat del 2n concurs de fotografia a Instagram amb motiu de la Fira de Sant Miquel de Santpedor s'ha reunit aquest dijous al migdia per designar els guanyadors del certament. Al concurs es van presentar fins a 84 fotografies degudament etiquetades. El jurat ha fet un primer buidat deixant com a finalistes un total de 18 imatges, de les quals una gran part eren fotografies del Correfoc.

El primer premi ha anat per a Josep Prat (@Pressy.67), veí de Santpedor per una imatge amb molt de color d'una parada de la Fira. Com a guanyador serà la imatge de la portada del programa de l'any que ve i de tota la campanya de difusió que es farà de la Fira que arribarà a la seva 30a edició.

El segon lloc se l'ha endut una imatge de Jordi Gibert (@Gibert_Jordi) que va captar la presència d'art al carrer a la nostra Fira i que està agafada al carrer dels Arcs amb una exposició de quadres. I finalment, el tercer lloc se l'ha endut Xavier Prat (@Prat.Photography) per una fotografia del Correfoc que dissabte es va fer amb motiu de la Fira. El segon i tercer classificat s'enduran un lot de productes de proximitat.

A banda, a Instagram esmentant Santpedor però sense participar al concurs es van penjar un centenar de fotografies més de la Fira.Totes les fotografies les podeu veure al compte que l'Ajuntament té a aquesta xarxa social.
Arxivat a